Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Zeer bevlogen en enthousiaste barista die niet alleen lekkere koffie maakt maar ook nog eens flexibel was toen we een andere datum moesten prikken! Keurig op tijd en betrouwbaar! Aanrader

  SusanneDen Haag

  Ik kom Mark regelmatig tegen op de talloze events die in onze geweldige stad plaatsvinden. Mark neemt de tijd om een echt lekkere koffie voor je te maken, terwijl hij ondertussen een gezellig praatje met je maakt. Een enorme lieve, leuke Barista. Kan hem van harte aanbevelen op al je events!!!

  Daniëlle Berger BickDen Haag

  Onlangs Mark ingehuurd om de koffie (en thee) te verzorgen op een beurs. Wat een succes!
  Heerlijke koffie en een zeer gastvrije Barista;
  Safety First Coffee Second

  Dirk van BlijswijkDen Haag

  Casa Barista van Coffee on Wheels maakt de lekkerste espresso's, erg bedankt voor jullie positieve inzet vanochtend bij het Haags OndernemersHuis. Was Top!

  Gary Hartmann-HoudijkDen Haag

  Barista inhuren Leiden | Coffee on Wheels

  Een barista inhuren is een manier om je evenement naar een hoger niveau te tillen. Door je evenement te voorzien van een professionele barista die heerlijke koffie bereidt zorg je voor een mooi moment. Je gasten kunnen dan heerlijke koffie halen en genieten van je evenement. Coffee on Wheels is partij die je moet hebben als je graag een barista op je evenement wilt hebben. Hier kun je een barista huren inclusief mobiele koffiebar die op je evenement in Leiden komt om koffie te bereiden voor de gasten.

  Bij Coffee on Wheels kun je een mooie koffiebar, namelijk een Tuk Tuk Piaggio huren. Je krijgt dus niet alleen een gastvrije barista en heerlijke koffie voor op je evenement, maar ook een authentieke mobiele koffiebar die de sfeer zal verbeteren. Of je evenement nu groot, klein, formeel of informeel is, een barista inhuren die verse koffie maakt wordt door gasten altijd gewaardeerd.

  Meer informatie of een afspraak maken?

  Het belang van koffie tijdens je evenement

  Koffie is een drankje dat door de meeste mensen gedronken wordt. Als mensen bij een evenement aankomen beginnen ze meestal met een bakje koffie. Hierom is een barista inhuren voor je evenement in Leiden een goed idee. Niet alleen heb je dan een gastvrije en gezellige barista op locatie, maar je biedt ook koffie uit een leuke mobiele koffiebar aan je gasten aan. Het maakt niet uit of je evenement in de ochtend, middag of avond is, er zijn altijd wel mensen die een lekker bakje koffie op locatie lusten.

  Koffie is er in allerlei soorten en maten, van een grote zwarte koffie, espresso, cappuccino tot een latte. Een barista kent alle bereidingswijzen en kan dus verschillende soorten koffies voor je gasten bereiden. Het maakt dus niet uit of de gasten een normale kop koffie of juist een cappuccino wilt bestellen, een barista is hierop ingespeeld en kan dit allemaal bereiden voor de gasten.

  Kies voor Coffee on Wheels voor de beste koffie-beleving

  Als je voor Coffee on Wheels kiest, kies je voor een gastvrije barista, heerlijke koffie op locatie en een sfeervolle mobiele koffiebar. Daarmee til je je evenement in Leiden naar een hoger niveau. Coffee on Wheels kan een barista op locatie regelen voor je evenement in Leiden, maar natuurlijk ook voor een evenement in een ander deel in Nederland. De mobiele koffiebar kan namelijk overal komen en ook de barista komt graag op allerlei evenementen. Het maakt niet uit wat voor koffie je gasten graag willen en het maakt niet uit wat voor soort evenement je hebt. Een barista van Coffee on Wheels zal voor de gasten klaar staan en koffie op locatie bereiden.

  Vakkundige mensen die alles van koffie afweten

  Met Coffee on Wheels kies je voor kwalitatieve koffie catering voor je evenement. Ten eerste zal de barista op locatie vakkundig zijn en de gasten van alles kunnen vertellen over de verschillende soorten koffies. Niet alleen kunnen ze hierdoor goed inspelen op de gasten en de lekkerste koffie op locatie maken, maar ze kunnen ook werken met verschillende koffiebonen en verschillende koffiesoorten.  Zo maakt de barista op locatie de koffie op de lekkerste manier klaar en wordt deze netjes geserveerd aan de gast.

  Biologisch gecertificeerde koffiebonen van hoge kwaliteit

  Daarnaast is de koffie natuurlijk heerlijk. De koffiebonen die worden gebruikt zijn biologisch en van hoge kwaliteit en dat zullen de gasten proeven. Door de combinatie van deze goede koffiebonen met een vakkundige barista op locatie wordt er heerlijke koffie aan je gasten geserveerd en dat vanuit een leuke koffiebar.

  Koffie geserveerd vanuit een stijlvolle Piaggio

  Coffee on Wheels Den Haag beschikt over een Tuk Tuk/Piaggio als mobiele koffiebar. Deze vintage en authentieke koffiebar maakt de ervaring helemaal af. De barista bereid de koffie in deze mobiele koffiebar en wordt vanuit daar geserveerd aan de gasten. De koffiebar is goed te herkennen en zo weten de gasten waar ze lekkere koffie kunnen vinden.

  Actueel

  4 piaggio'sAlgemeenCOW AmsterdamCoW ArnhemCOW BredaCOW Den BoschCOW Den HaagCOW HaarlemCOW HeerenveenCOW RotterdamCOW Utrecht
  juni 14, 2022

  Coffee on Wheels vanaf nu een zelfstandig onderneming

  Vanaf 1 mei is Coffee on Wheels een zelfstandige onderneming van Casabarista. Reden voor deze nieuwe stap is de ontwikkeling van beide ondernemingen. Casabarista is inmiddels dé koffie speciaalzaak voor…