Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  'Coffee on Wheels is een echte aanrader! Hendrik is een professionele barista en een uitstekende gastheer. De mobiele espressobar ziet er cool uit en trekt echt de aandacht. Dit gaan we zeker vaker doen!'

  Peter BonekampAdviseur sociaal domein Bibliotheek Hengelo, Oldenzaal en Hof van Twente.

  Coffee on Wheels Enschede is zeker een aanrader. Wat betreft sfeer, looks en smaak alleen maar lof! Hendrik maakt er een feestje van en speelt goed in op de sfeer, ook de vele verschillende smaken/keuzes! Het is een echt verwenmoment! En het hartje op de koffie maakt het helemaal af 😉

  Judith Toeters

  Hendrik's ervaring op gebied van koffie, zijn gastvrijheid en enthousiasme: alles bij elkaar een 10 out of 10 ervaring! Wij hebben Hendrik ingehuurd vanuit de organisatie Buckaroo voor de Webwinkelvakdagen, het grootste e-commerce evenement van de Benelux. Wij waarderen enorm hoe Hendrik bij de voorbereidingen van dit evenement heeft meegedacht wat betreft mogelijkheden op het gebied van koffie en een mooie uitnodigende koffiebar. Wat enorm meehelpt is dat Hendrik snel reageert en eventuele vragen of verzoeken kundig opvolgt. We zouden je zo weer inhuren, Hendrik! Ook binnen de organisatie (en daarbuiten) was iedereen laaiend enthousiast over je koffie en met hoeveel liefde je die bereidt.

  Evelina Lemmers-MolenaarMarketing & Communication Specialist at Buckaroo

  Coffee on Wheels Enschede heeft koffie geserveerd voor toekomstige bewoners tijdens een kijkdag op een nieuwbouwlocatie. De bewoners vonden het geweldig. Alles was super geregeld!

  PatrickStienstra Wonen

  Hendrik verzorgt vanuit met zijn mooie wagentje gezwind en gezellig echt heerlijke koffie en thee. Onze gasten vonden het erg leuk dus een absolute aanrader wanneer je iets anders wil dan koffie schenken uit een kan.

  Anne Mieke

  Heerlijke koffie, goede service en een mooie eyecatcher voor ieder evenement. Top geregeld!

  Philip VollenbroekOT&L Noord-Oost Twente

  Barista op locatie Ijsselhallen Zwolle

  Het bereiden van koffie is een vak apart. Hierbij is de regel dat hoe beter de koffie is gemaakt, hoe beter de koffie zal smaken. Deze regel is van toepassing op elk kopje koffie, van cappuccino’s tot espresso’s tot lungo’s. Wanneer je een barista op locatie in de Ijsselhallen Zwolle inzet, zorg je ervoor dat het koffiemoment van jouw bezoekers een onvergetelijke ervaring wordt. Op deze manier laat je gegarandeerd een gedenkwaardige impressie achter. Daarnaast draagt een barista op locatie in de Ijsselhallen Zwolle bij aan de sfeer en inrichting van jouw evenement en garandeer je dat jouw bezoekers altijd kunnen genieten van een smakelijke kop koffie.

  Barista - Coffee on Wheels Enschede
  Meer informatie of een afspraak maken?

  Laat je gasten genieten van de lekkerste koffie

  Jij en je bezoekers kunnen altijd genieten van lekkere koffie die op de juiste manier bereid is met de hulp van een opgeleide barista. Er wordt gedurende de dag veel koffie gedronken, zowel in de ochtend als in de middag en soms zelfs nog een kopje na het avondeten. Een barista kan hierdoor gedurende de dag op vrijwel ieder moment ingezet worden om koffie aan je gasten aan te bieden. Wat voor koffie er ook besteld wordt, de koffie smaakt altijd lekker omdat de kwaliteit van de koffie hoog is. Gasten kunnen vrijwel iedere soort koffie die er bestaat bestellen bij een barista op locatie Ijsselhallen Zwolle, waardoor het voor de gasten mogelijk is om een keer een nieuwe soort koffie te proberen. Laat je gasten inspireren door de kennis van de barista.

  Het succes van koffie op locatie Ijsselhallen Zwolle

  Barista koffie op je evenement aanbieden heeft nog andere voordelen dan het feit dat de barista begrijpt hoe je elk kopje koffie het beste kunt zetten. De barista kan je veel vertellen over de verschillende soorten koffie die er zijn, want de barista is nogal deskundig op dit gebied. Een barista kan uitleg geven over de herkomst van een bepaalde koffiesoort, evenals over de ideale zetmethode en de benodigde bestanddelen. Bezoekers zullen dit heel intrigerend vinden om te horen omdat ze vaak niet erg veel nadenken over hun koffie. Voordat je van een kopje koffie kunt genieten, vindt een langdurig proces plaats dat begint met het verbouwen van de planten, het oogsten van de bonen en tot slot het branden en het malen van de bonen.

  Voeg een speciaal tintje toe aan jouw evenement

  Met hun uitgebreide kennis zijn barista’s een waardevolle toevoeging aan elk evenement. Geen evenement is compleet zonder barista, ook niet bij bruiloften, conferenties, beurzen en feesten. De barista kan gestationeerd worden in een mooie koffiebar als aanvulling op het thema van je evenement. Op deze manier wordt de barista een mooi visueel kenmerk, naast natuurlijk een smakelijke toevoeging. Zolang de stroomaansluiting toereiken is, kun je zelf kiezen waar de barista tijdens de bijeenkomst plaats zal nemen. Het huren van een barista op locatie Ijsselhallen Zwolle is dus zeker de moeite waard als je je evenement een speciaal tintje wilt geven en je gasten van de beste koffie wilt voorzien.

  Actueel