Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Lekkere koffie, prettig contact. Top!

  Arnoud Alting

  Voor een bedrijfsevent Coffee on Wheels Amersfoort gevraagd de koffie en iets lekkers erbij te verzorgen; het was heerlijke koffie en de verzorging was helemaal top!

  Marjolein Vos

  Vandaag was Coffee on Wheels aanwezig bij onze open dag. Zeer professionele uitstraling, prettig contact en bovenal heel veel blije mensen die hebben genoten van geweldig lekkere koffie! Heel graag tot een volgende keer!

  Lori Murphy

  Barista inhuren Hilversum | Coffee on Wheels Amersfoort

  In feite is koffie zetten een echte kunst die door een koffiemeester gedaan moet worden. De vuistregel is: hoe beter de koffie gemaakt is, hoe beter hij smaakt. Dit geldt voor elk kopje koffie, van een espresso tot een cappuccino tot een lungo. Als je een barista op locatie Hilversum inhuurt, maak je van het koffiemomentje van je gasten een onvergetelijke ervaring. Je maakt er zeker een goede indruk mee. Plus, een barista ter plaatse draagt vaak bij aan de aankleding van het evenement en zorgt ervoor dat je gasten altijd van lekkere koffie kunnen genieten.

  Coffee on Wheels Amersfoort
  Meer informatie of een afspraak maken?

  Koffie van de beste kwaliteit

  Met een professionele barista kunnen jij en je gasten altijd genieten van goede koffie die op de juiste wijze geserveerd wordt. In ons land wordt de hele dag door koffie gedronken, van ‘s morgens vroeg tot nog een laatste kopje ‘s avonds. Dit betekent dat de barista de hele dag door koffie kan schenken aan jouw bezoekers. De kwaliteit van deze koffie is altijd erg goed, waardoor de koffie altijd lekker smaakt, ongeacht de koffie die er besteld is. Zo kun jij misschien wel erg van een sterk bakkie houden, maar ben je nog niet zo bekend met alle verschillende soorten koffie die er zijn. Een barista kan voor jou een koffie maken die aansluit bij jouw wensen. Misschien ontdek je hierdoor wel een smaak die je voorheen niet kende, waardoor dat nu jouw lievelingskoffie is! Of je houdt het natuurlijk bij het bekende kopje koffie en kijkt of de koffie nu echt zo veel beter smaakt als hij door een barista gezet wordt.

  Waarom koffie op locatie zo’n succes is

  Behalve dat de barista weet hoe hij elk kopje koffie het beste kan bereiden, zijn er nog andere voordelen verbonden aan het aanbieden van koffie op locatie. Omdat de barista veel kennis heeft, kan hij je veel vertellen over de verschillende soorten koffie die er zijn. Een barista kan je vertellen waar een bepaalde koffiesoort vandaan komt, hoe hij het beste gezet kan worden en welke ingrediënten nodig zijn. Dit is voor gasten erg interessant om te horen, want vaak denk je niet zo veel na over het kopje koffie dat je drinkt. Van het kweken van de planten tot het oogsten van de bonen tot het branden en het malen, er gaat een heel proces aan vooraf voor je een kopje koffie in je hand krijgt.

  Zorg voor een unieke touch

  Met alle kennis die een barista heeft, is een barista een unieke aanwinst voor elk evenement. Van bruiloften tot beurzen en van conferenties tot feestjes, geen evenement is compleet zonder een barista. Je kunt de barista plaatsen in een mooie koffiebar die bij de inrichting van jouw evenement past. Hierdoor is de barista niet alleen een praktische toevoeging, maar ook gelijk een leuke esthetische toevoeging. Je kunt zelf bepalen waar de barista op het evenement komt te staan. Als je dus een speciaal tintje aan je evenement wilt geven en je gasten de heerlijkste koffie wilt serveren, is het zeker de moeite waard een barista op locatie Hilversum in te huren.

  Actueel