Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  'Coffee on Wheels is een echte aanrader! Hendrik is een professionele barista en een uitstekende gastheer. De mobiele espressobar ziet er cool uit en trekt echt de aandacht. Dit gaan we zeker vaker doen!'

  Peter BonekampAdviseur sociaal domein Bibliotheek Hengelo, Oldenzaal en Hof van Twente

  Coffee on Wheels Enschede is zeker een aanrader. Wat betreft sfeer, looks en smaak alleen maar lof! Hendrik maakt er een feestje van en speelt goed in op de sfeer, ook de vele verschillende smaken/keuzes! Het is een echt verwenmoment! En het hartje op de koffie maakt het helemaal af 😉

  Judith Toeters

  Hendrik's ervaring op gebied van koffie, zijn gastvrijheid en enthousiasme: alles bij elkaar een 10 out of 10 ervaring! Wij hebben Hendrik ingehuurd vanuit de organisatie Buckaroo voor de Webwinkelvakdagen, het grootste e-commerce evenement van de Benelux. Wij waarderen enorm hoe Hendrik bij de voorbereidingen van dit evenement heeft meegedacht wat betreft mogelijkheden op het gebied van koffie en een mooie uitnodigende koffiebar. Wat enorm meehelpt is dat Hendrik snel reageert en eventuele vragen of verzoeken kundig opvolgt. We zouden je zo weer inhuren, Hendrik! Ook binnen de organisatie (en daarbuiten) was iedereen laaiend enthousiast over je koffie en met hoeveel liefde je die bereidt.

  Evelina Lemmers-MolenaarMarketing & Communication Specialist at Buckaroo

  Coffee on Wheels Enschede heeft koffie geserveerd voor toekomstige bewoners tijdens een kijkdag op een nieuwbouwlocatie. De bewoners vonden het geweldig. Alles was super geregeld!

  PatrickStienstra Wonen

  Hendrik verzorgt vanuit met zijn mooie wagentje gezwind en gezellig echt heerlijke koffie en thee. Onze gasten vonden het erg leuk dus een absolute aanrader wanneer je iets anders wil dan koffie schenken uit een kan.

  Anne Mieke

  Heerlijke koffie, goede service en een mooie eyecatcher voor ieder evenement. Top geregeld!

  Philip VollenbroekOT&L Noord-Oost Twente

  Barista op locatie Evenementenhal Hardenberg

  Plan je binnenkort een belangrijk evenement zoals een zakelijk congres of beurs? Koffie geserveerd door professionele barista’s op locatie Evenementenhal Hardenberg is altijd een goede toevoeging aan je evenement. Eigenlijk kun je koffie op locatie Evenementenhal Hardenberg voor allerlei soorten evenementen gebruiken. Een eigen barista laat gasten de hele dag of een dagdeel genieten van heerlijke koffie naar keuze en zorgt voor een ervaring die niet snel vergeten zal worden.

  Barista - Coffee on Wheels Enschede
  Meer informatie of een afspraak maken?

  De beste koffie voor evenementen

  Je kunt altijd kiezen voor een barista op locatie service. Een barista kan bijvoorbeeld in een mooie koffiebar of een luxe koffiekar worden geplaatst. Met een barista op locatie bij Evenementenhal Hardenberg kies je altijd voor de beste service en kwaliteitskoffie. Zo zijn de koffiebonen van hoge kwaliteit en worden deze ter plekke vers gemalen. Op deze manier kunnen jouw gasten elke keer weer genieten van een onvergetelijk kopje koffie. Je kunt ook nieuwe koffies proberen, zoals een sterke espresso, een romige latte macchiato of een cappuccino met een speciale smaak. Een barista op locatie kan zonder problemen vakkundig verschillende soorten koffie schenken. Je stelt hier altijd jouw klanten mee centraal en zorgt voor een gedenkwaardige service.

  Wat doet een barista op locatie precies?

  Misschien weet je niet precies het werk van een barista inhoudt. Een barista is een echte ambachtsman op het gebied van het maken en schenken van koffie. Dit is de reden waarom barista’s met regelmaat een koffiemeester wordt genoemd. Barista’s kunnen elke soort koffie voor je zetten. Denk hierbij aan een cortado, een Flat White, een espresso, een cappuccino en nog veel meer. Naast dat ze iedere kop koffie voor je kunnen zetten, kunnen ze je ook wat vertellen over koffie. Barista’s hebben namelijk veel kennis in huis. De barista’s kunnen je bijvoorbeeld uitleggen hoe de koffie wordt gemaakt, hoe de planten gekweekt worden, wat de herkomst is van de koffie en zelfs hoe de bonen gebrand worden. De koffie kan op deze manier professioneel geschonken worden.

  Koffie op locatie Evenementenhal Hardenberg

  Koffie op locatie zorgt ervoor dat bezoekers van jouw evenement de hele dag door van lekkere koffies kunnen genieten. Dit maakt van een barista op locatie een mooie aanvulling op jouw evenement. Het maakt hierbij niet uit wat voor evenement het is. Zo kan het bijvoorbeeld een zakelijk evenement, een bruiloft of een borrel voor medewerkers zijn. Zelfs op een festival of tijdens een concert is koffie op locatie een goede zet. Zeker wanneer de koffiekar of koffiebar aangekleed wordt in de stijl van het evenement zal de koffie op locatie een groot succes kunnen zijn.

  Geef een unieke tint aan jouw evenement

  Barista’s op locatie zijn altijd een grote aanwinst voor evenementen. Niet alleen op het serveren van koffie, maar ook voor het geven van een unieke twist. Je biedt jouw bezoekers een koffie naar keuze aan, wat een gastvrije omgeving creëert en ervoor zorgt dat jouw bezoekers jouw bedrijf associëren met een positieve beleving. Daarnaast geeft de barista ter plaatse jou de kans om een ​​gesprek aan te knopen met jouw bezoekers. Vaak moeten bezoekers even wachten op de bereiding van de koffie. Dit is een goed moment om jouw gasten te bedanken voor hun bezoek of om ze kennis te laten maken met jouw bedrijf. Zo kun je even kort vertellen wat jouw bedrijf allemaal doet en waar jouw bedrijf zich voor inzet.

  Actueel