Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Zeer bevlogen en enthousiaste barista die niet alleen lekkere koffie maakt maar ook nog eens flexibel was toen we een andere datum moesten prikken! Keurig op tijd en betrouwbaar! Aanrader

  SusanneDen Haag

  Ik kom Mark regelmatig tegen op de talloze events die in onze geweldige stad plaatsvinden. Mark neemt de tijd om een echt lekkere koffie voor je te maken, terwijl hij ondertussen een gezellig praatje met je maakt. Een enorme lieve, leuke Barista. Kan hem van harte aanbevelen op al je events!!!

  Daniëlle Berger BickDen Haag

  Onlangs Mark ingehuurd om de koffie (en thee) te verzorgen op een beurs. Wat een succes!
  Heerlijke koffie en een zeer gastvrije Barista;
  Safety First Coffee Second

  Dirk van BlijswijkDen Haag

  Casa Barista van Coffee on Wheels maakt de lekkerste espresso's, erg bedankt voor jullie positieve inzet vanochtend bij het Haags OndernemersHuis. Was Top!

  Gary Hartmann-HoudijkDen Haag

  Barista inhuren Den Haag | Coffee on Wheels

  Een barista inhuren doe je om je evenement te voorzien van heerlijke biologische koffie. Geluksmomentjes voor jouw gasten. Bij Coffee on Wheels Den Haag kun je een gastvrije barista incl mobiele koffiebar, Tuk Tuk Piaggio inhuren voor Den Haag en wijde omgeving. Met een mobiele koffiebar incl in te huren barista sla je drie vliegen in één klap. Je hebt namelijk een mooi decor voor je evenement, heerlijke koffie en een vakkundig barista. Je kunt een barista inhuren voor alle soorten evenementen. Zowel klein als groot, zowel formeel als informeel. Van merkpromotie tot netwerkborrel, van bedrijfsfeest tot beurs en congres. Je kunt voor alles een barista inhuren van Coffee on Wheels Den Haag.

  Meer informatie of een afspraak maken?

  Het belang van koffie tijdens je evenement

  De meeste mensen drinken en genieten enorm van koffie. Of je nu een evenement plant in de ochtend of avond of zelfs de hele dag. Misschien zelfs meerdere dagen. Koffie is een belangrijk onderdeel om erbij te hebben, omdat er op elk moment van de dag wel iemand toe is aan een heerlijke kop koffie in Den Haag. De voorkeuren van mensen voor hun kopje koffie verschillen, soms zelfs met het moment van de dag. Een barista inhuren in Den Haag maakt het mogelijk om aan al die voorkeuren gehoor te geven. Van espresso tot cappuccino en een Latte, van cortado tot Flat White, onze barista’s kunnen alles klaar maken voor de gasten.

  Vakkundig barista

  Je kiest namelijk voor een getrainde vakman of -vrouw als je een barista laat inhuren in Den Haag. De barista van Coffee on Wheels Den Haag heeft verstand van wat hij of zij doet en wat de klant het lekkerst vindt. Ze hebben verstand van de verschillende koffiesoorten en weten te vertellen over de verschillen inkoffiebonen. Ook het brandingsproces van koffie is ze niet onbekend. Met deze kennis kunnen ze alle koffies op de juiste manier het lekkerst klaarmaken. Ze weten ook hoe ze welke koffie moeten serveren. Daarom kies je voor een barista inhuren in Den Haag.

  Koffie van goede kwaliteit

  Behalve een goede barista, krijg je bij ons ook koffie van goede kwaliteit. De koffiebonen die wijgebruiken om de verschillende koffies te zetten zijn biologisch gecertificeerd  en van hoge kwaliteit en dat zorgt voor een goede indruk en lekkere koffie. Alleen door een combinatie van een vakkundig barista en  koffiebonen van hoge kwaliteit kun je zorgen voor een heerlijke kop koffie. Ongeacht welk soort koffie dit is. En dat zullen je gasten op prijs stellen, of het nu een kleinschalige borrel is of een groot personeelsfeest.

  Complete koffiebeleving

  Om het decor van je evenement af te maken en de beleving van koffie compleet te maken, kies je de mobiele koffiebar. Dit is een Italiaanse Piaggio Tuk Tuk. De mobiele koffiebar oogt vintage en geeft daardoor een authentieke look. Met die look, een vakkundig barista en kwaliteitskoffie zorg je voor de totale beleving van koffie tijdens je evenement.

  De service van Coffee on Wheels

  Daarom kies je voor een barista inhuren in Den Haag. Je kunt rekenen op goede koffie en tevreden gasten als je de barista’s van Coffee on Wheels Den Haag inschakelt om je koffie te verzorgen tijdens je evenement. Met vakkundigheid, kwaliteit en een unieke uitstraling hoef je je geen zorgen meer te maken om de koffie. Die wordt goed verzorgd en smaakt bovendien ook heerlijk.

  Actueel

  koffiecatering Den HaagCOW Den Haag
  maart 28, 2022

  1 april bestaat Coffee on Wheels Den Haag 10 jaar!

  Het is bijna zover, 1 april bestaat Coffee on Wheels Den Haag 10 jaar! Een mijlpaal die we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. De afgelopen 10 jaar hebben we…