Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Zeer bevlogen en enthousiaste barista die niet alleen lekkere koffie maakt maar ook nog eens flexibel was toen we een andere datum moesten prikken! Keurig op tijd en betrouwbaar! Aanrader

  SusanneDen Haag

  Ik kom Mark regelmatig tegen op de talloze events die in onze geweldige stad plaatsvinden. Mark neemt de tijd om een echt lekkere koffie voor je te maken, terwijl hij ondertussen een gezellig praatje met je maakt. Een enorme lieve, leuke Barista. Kan hem van harte aanbevelen op al je events!!!

  Daniëlle Berger BickDen Haag

  Onlangs Mark ingehuurd om de koffie (en thee) te verzorgen op een beurs. Wat een succes!
  Heerlijke koffie en een zeer gastvrije Barista;
  Safety First Coffee Second

  Dirk van BlijswijkDen Haag

  Casa Barista van Coffee on Wheels maakt de lekkerste espresso's, erg bedankt voor jullie positieve inzet vanochtend bij het Haags OndernemersHuis. Was Top!

  Gary Hartmann-HoudijkDen Haag

  Barista inhuren Delft | Coffee on Wheels

  Voor een barista inhuren Delft via Coffee en Wheels kies je niet alleen voor een barista, een gastheer of vrouw maar ook voor kwaliteitskoffie. Onze koffiebonen zijn bovendien biologisch gecertificeerd en daar maken we natuurlijk iedereen blij mee. Voor alle mogelijke evenementen en locaties kun je kiezen voor een barista inhuren Delft. Zowel buiten als binnen kun je een barista inhuren op elke gewenste locatie en gelegenheid. Of het nu om een formeel of informeel feest of evenement gaat onze barista’s zorgen voor de koffie geluksmomentjes voor jouw gasten. Het aantal gasten of bezoekers is geen enkel probleem, van 10 tot 10.000 gasten verzorgen onze barista’s verzorgen dit. Een barista inhuren Delft kan in de stad en in de wijdere omgeving. Op elke locatie door heel Nederland, dus ook in je straat of juist op een binnen locatie kun je onze barista inhuren.

  Meer informatie of een afspraak maken?

  Feestje, borrel of evenement

  Een barista inhuren Delft doe je bijvoorbeeld voor een feestje, borrel of evenement. Je kunt met onze barista’s en mobiele koffiebars alle kanten op. Een borrel voor de afdeling of het hele bedrijf bijvoorbeeld op de locatie van het bedrijf. Of juist een feestje voor de straat, je vrienden of familie. Ook grootschaligere evenementen kunnen voorzien worden van kwaliteitskoffie door een barista in te huren bij Coffee on Wheels. Denk bijvoorbeeld aan een beurzen of zakelijke evenementen. In en om Delft kun je een barista inhuren en heerlijke koffie serveren voor jou en je gasten of bezoekers.

  De basis leggen met goede koffie

  Of je nu een zakelijke beurs organiseert of een familiefeestje houdt, met goede koffie leg je altijd de basis voor een goed gesprek. Wie begint er nu niet graag zijn of haar dag met een heerlijke kopje koffie? En als je evenement of feest later op de dag is, is een kopje koffie ook goed om scherp de dag door te komen. Een barista inhuren Delft betekent dat je hoe dan ook heerlijke koffie hebt. Onze bonen zijn van de best mogelijke kwaliteit en met goede bonen kom je al heel ver voor een goed kopje koffie. Een barista inhuren via Coffee on Wheels doet de rest.

  Vakkundig gezet en vriendelijk geserveerd

  Natuurlijk heb je niet genoeg aan goede koffiebonen alleen. Daarom kies je voor een barista inhuren Delft. Onze barista’s weten de juiste koffies op de juiste manier te zetten. Dat doen ze natuurlijk op een professionele manier. De koffie wordt vriendelijk en gastvrij geserveerd. Daarbij kunnen de barista’s adviseren over lekkere koffies en meer vertellen over onder andere het brandingsproces. Een barista inhuren Delft voegt dus iets toe aan je evenement of beurs wat betreft kennis en gastvrije ontvangst. En uiteraard wat onze koffie betreft ook.

  De charme van de koffiekar

  Kwaliteitskoffie op een professionele wijze serveren is natuurlijk mooi, wat voor iets je dan ook organiseert. Je voorziet je gasten, bezoekers, vrienden, familie en jezelf hiermee van heerlijke koffie en ontzorgt jezelf bovendien van die taak. Maar ook de koffiekar van Coffee on Wheels is een charmante toevoeging. De karren die gebruikt worden zijn wit en authentiek en maken de hele koffie ervaring bijzonder. Je hoeft je geen zorgen te maken dat ze de show stelen als je juist veel aandacht hebt besteed aan het decor. De koffiekarren zijn namelijk klein van stuk en vallen daardoor vrijwel nooit uit de toon.

  Daarom kies je voor Coffee on Wheels

  Meerdere redenen dus om een barista Delft in te huren bij Coffee on Wheels. Je zorgt voor koffie zonder er zelf hard voor te hoeven werken. Wij, onze Coffee on Wheels barista’s “koffie bontzorgen”. En die koffie is bovendien biologisch en heel erg lekker. Alle koffie wordt vers gezet, want dat is toch het lekkerste. En dat door getrainde barista’s vanuit een mooie koffiekar. Daarom kies je voor ons.

  Actueel

  4 piaggio'sAlgemeenCOW AmsterdamCoW ArnhemCOW BredaCOW Den BoschCOW Den HaagCOW HaarlemCOW HeerenveenCOW RotterdamCOW Utrecht
  juni 14, 2022

  Coffee on Wheels vanaf nu een zelfstandig onderneming

  Vanaf 1 mei is Coffee on Wheels een zelfstandige onderneming van Casabarista. Reden voor deze nieuwe stap is de ontwikkeling van beide ondernemingen. Casabarista is inmiddels dé koffie speciaalzaak voor…