COW Rotterdam

06 – 2151 2721

Ton@coffeeonwheels.nl

Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Afgelopen zaterdag gaf Ton acte de présence tijdens ons 25-jarig huwelijksfeest. Het thema was "Italian Wedding". De uitstekende koffie, het leuke karretje en de innemende gastvriendelijkheid van de barista maakten het een groot succes. Een aanrader!

  Francesco MonacoRotterdam

  Echt lekkere koffie! Koffie waarmee je niet alleen tijdens een evenement mensen met elkaar verbind maar ook daar buiten. Een echte aanrader!

  Jan GerssenRotterdam

  Ton en Lars hebben drie dagen lang een fantastische performance gegeven op de stand van @knaufnl op de Gevelbeurs in Ahoy Rotterdam. Gastvrij, charmant, servicegericht, vriendelijk en professioneel. En, niet onbelangrijk; fantastische koffie en waanzinnige koekjes! Mede dankzij jullie kijken wij terug op een prachtige beurs. Graag tot een volgende keer.

  Anja ZandbergenRotterdam

  Barista inhuren in Bleiswijk of Berkel en Rodenrijs?

  Als je goede koffie wilt serveren op jouw feest of event, dan ben je bij Coffee on Wheels Rotterdam aan het juiste adres. Ook qua uitstraling zit je goed: onze karakteristieke mobiele espressobars zijn echte blikvangers. Mooi meegenomen: ze kunnen overal staan. Binnen of buiten. Zelfs zonder stroomaansluiting. Dus tijdens je zakelijke event of privéfeestje is dát alvast geregeld.

  Meer informatie of een afspraak maken?

  We staan bekend om de gastvrije barista’s

  In Bleiswijk, Berkel en omgeving worden we veel gevraagd. Dat komt omdat we alleen met de beste horecatijgers werken. Gezellige barista’s, met passie voor lekkere koffie. En met maar één doel: een persoonlijke beleving neerzetten. Dat persoonlijke merk je al in het offertestadium. Wanneer we samen nadenken over de invulling van je event of feest.

  Een gastheer mag zich alleen barista noemen na een speciale opleiding. Daarin leren ze de perfecte espresso of cappuccino maken. En niet onbelangrijk: serveren. Bij ons gebeurt dat vanuit een van onze hippe espressobarretjes op wielen. Zo’n mobiele espressobar geeft meteen extra sfeer aan je event. Naast koffiespecialist zijn onze barista’s bovendien hartelijke gastheren. Vraag ze maar eens naar het proces van koffie maken. Of hoe je het melkschuim zo luchtig krijgt.

  Wat is goede koffie?

  De kwaliteit van de koffie speelt een grote rol in je koffiebeleving. Niet voor niets laten we onze eigen koffiemelanges branden in een ambachtelijke koffiebranderij. We weten inmiddels als geen ander welke koffiebonen het meest in de smaak vallen. De bonen worden bovendien pas tijdens je event gemalen. Want vers gebrande én gemalen koffie smaakt toch het allerlekkerst. Wie liever wat anders wil drinken, heeft keus uit een mooie variatie aan biologische thee en chocolades voor warme chocolademelk. Iets lekkers erbij? Dat kan. We bieden lekkere Italiaanse koekjes zoals Cannoli of Biscotti, gebak, koeken of worstenbroodjes. Vraag ons naar de mogelijkheden, we leggen graag alle opties voor.

  Wat wordt het, een Koffie-piaggio of een Silverline stream caravan?

  Er staat een unieke collectie espressobarretjes voor je klaar. Een klassieke Vespa piaggio bijvoorbeeld. Een milieuvriendelijke e-piaggio. Of een Silverline stream caravan. Deze vintage espressobarretjes voegen natuurlijk direct een extra feestelijk element toe aan je event. Er zit er vast wel eentje bij die past bij de uitstraling die je voor ogen hebt.

  Alles biologisch of duurzaam geproduceerd

  Tot slot: wij staan voor duurzaamheid. Onze koffie is afkomstig van kleine boeren en wordt biologisch geteeld. Onze bekers zijn volledig houtvrij en gemaakt van de restanten uit de productie van suiker uit suikerriet. Daarom zijn ze 100% composteerbaar en voldoen ze aan de zware EN13432 normering. En… sommige mobiele espressobarretjes rijden elektrisch.

  Actueel

  COW Rotterdam
  januari 11, 2024

  Coffee on Wheels Rotterdam 2023/2024

  Een nieuw jaar is aangebroken en daarom vertellen we je graag wat we in 2023 allemaal gedaan hebben én wat 2024 voor ons in petto heeft. Zo weet je meteen…