Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Vriendelijk, heerlijke koffie/thee/chocomel en lekker snel. Daar houden we van. Wij weten Coffee on Wheels voor een volgend event weer te vinden!

  Syfra van de LooAmersfoort

  Sascha heeft met zijn heerlijke koffiespecialiteiten, thee en warme choco 2 dagen op ons bedrijfsevent gestaan. De reacties van de deelnemers waren erg enthousiast. We weten Sascha voor een volgend event zeker weer te vinden! Dank je wel voor je enthousiasme en gezelligheid.

  Esther AalbertsAmersfoort

  De reacties van onze gasten op de koffie na onze trouwdienst waren heel enthousiast, het was een schot in de roos! Sasha maakt er echt een beleving van.

  Timo van GroeningenAmersfoort

  Wij hebben Coffee on Wheels gehuurd voor een bruiloft en het was echt perfect! Sascha is heel aardig en behulpzaam, en heeft enorm meegedacht het hele weekend. Verder was de koffie heerlijk, en waren alle gasten hier heel blij mee! Dus zeker een aanrader.

  Claar MeerstadtAmersfoort

  Barista inhuren Barneveld | Coffee on Wheels Amersfoort

  Wil je van een gewoon kopje koffie een echte belevenis maken? Dan kun je kiezen voor het inhuren van een barista op locatie Barneveld! Een barista op locatie van jouw evenement helpt je het beste te halen uit je stand, conferentie, jubileumfeestje of andere gebeurtenis. Een barista op locatie zorgt ervoor dat elke gast, bezoeker of potentiële klant een heerlijk kopje koffie geserveerd krijgt. Zo worden bezoekers hartelijk door jouw bedrijf ontvangen en kun je meteen een gesprek beginnen.

  Coffee on Wheels Amersfoort
  Meer informatie of een afspraak maken?

  Waarom voor een barista op locatie kiezen?

  Misschien heb je al eerder een on-site barista ingehuurd, bijvoorbeeld voor een speciale gebeurtenis of tijdens een bedrijfsfeestje. Een barista ter plaatse kan voor bijna elk evenement wel ingezet worden. Een barista is een ware meester in alles wat met koffie te maken heeft. De naam ‘barista’ is afkomstig uit Italië en betekent veel meer dan je misschien zou denken. Een barista serveert namelijk niet alleen goede koffie, maar is ook gelijk een gastheer, gastvrouw of barbeheerder. Daarom wordt het steeds populairder om een barista in Barneveld in te huren.

   

  Ervaar de voordelen van koffie op locatie

  Koffie op locatie serveren heeft verschillende voordelen. Zo heeft koffie op locatie altijd een heerlijk aroma dat veel bezoekers aantrekt. Vooral op beurzen of conferenties is dit een echt voordeel, want je stand zal meteen meer bezoekers krijgen. Iedereen waardeert een goede kop koffie, vooral als ze al een drukke dag achter de rug hebben. Een ander voordeel van koffie op locatie laten serveren is dat de barista een echte gastheer of gastvrouw is. Iedereen krijgt een lekker kopje koffie met een glimlach op het gezicht aangeboden. Daarnaast kunnen barista’s bezoekers samenbrengen met de persoon waar ze naar op zoek zijn of voorbijgangers uitnodigen om een kopje koffie mee te drinken. Dit zorgt voor meer bezoekers en daarnaast ook tevreden gasten.

  Voor alle soorten koffie

  Omdat de barista’s gespecialiseerd zijn in koffie, kun je er bijna elke soort koffie wel krijgen. Denk aan een heerlijke espresso of een romige latte macchiato. Naast alle verschillende smaken koffie kunnen barista’s de koffie nog voorzien van leuke figuren in het koffieschuim. Zo kan bijvoorbeeld je bedrijfslogo in de koffie worden weergegeven. Soms kan er zelfs een foto afgedrukt worden in het koffieschuim. Zo is elk kopje koffie uniek en een heeft het net dat beetje extra.

  Leer meer over koffie

  Heb je je altijd al afgevraagd wat je favoriete kopje koffie zo lekker maakt? Of misschien ben je nieuwsgierig naar hoe koffie over het algemeen gemaakt wordt? Jij en je bezoekers kunnen de barista alle vragen stellen die jullie over koffie hebben. De barista kan uitleggen hoe koffie gemaakt wordt, van de koffieplant tot de gemalen bonen, en weet veel over de oorsprong van de verschillende smaken koffie. Het is een geweldige ervaring voor elke koffiedrinker! Behalve informatie over koffie, kun je ook een barista gebruiken om bezoekers een korte inleiding tot je bedrijf te geven. De barista vertellen over wat je bedrijf doet of wat het evenement inhoudt. Je kunt zelfs wat flyers bij de koffiekraam leggen die bezoekers gemakkelijk kunnen meenemen. Dit maakt een barista meer dan alleen een koffiemeester en draagt ook gelijk bij aan de klantbeleving.

  Actueel

  4 piaggio'sAlgemeenCOW AmersfoortCOW AmsterdamCoW ArnhemCOW BredaCOW Den BoschCOW Den HaagCOW HaarlemCOW RotterdamCOW Utrecht
  juni 14, 2022

  Coffee on Wheels vanaf nu een zelfstandig onderneming

  Vanaf 1 mei is Coffee on Wheels een zelfstandige onderneming van Casabarista. Reden voor deze nieuwe stap is de ontwikkeling van beide ondernemingen. Casabarista is inmiddels dé koffie speciaalzaak voor…