Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Lekkere koffie, prettig contact. Top!

  Arnoud Alting

  Voor een bedrijfsevent Coffee on Wheels Amersfoort gevraagd de koffie en iets lekkers erbij te verzorgen; het was heerlijke koffie en de verzorging was helemaal top!

  Marjolein Vos

  Vandaag was Coffee on Wheels aanwezig bij onze open dag. Zeer professionele uitstraling, prettig contact en bovenal heel veel blije mensen die hebben genoten van geweldig lekkere koffie! Heel graag tot een volgende keer!

  Lori Murphy

  Ron Siebeling | Coffee on Wheels Baarn

  Evenementen en bijeenkomsten zijn niet altijd even uitdagend en vaak zien we er ook nog een keer tegen op. Standaard kraampjes met voedsel dat we wel kennen. Waar is de unieke twist? Met de barista inhuren Baarn van Coffee on Wheels is dat binnen handbereik. Het maakt niet uit wat voor evenement het is, of het nou een beurs is, een zakelijke bijeenkomst, een lunch of een open dag. Coffee on Wheels kan met zijn mobiele espressobar op elke gewenste locatie komen samen met een kundige barista. De barista is een echte gastheer waarbij service hoog in het vaandel staat. Met zijn mobiele koffietruck kan hij elke koffie- en melkspecialiteit maken die je wilt. We beschikken over verschillende mobiele espressobars waardoor je niet alleen kleinschalig, maar ook grootschalig voldoende mensen kan bedienen. Nieuwsgierig geworden? Neem contact op om de mogelijkheden en jouw speciale wensen te bespreken. Want een complete koffiecatering op maat kan iedereen wel gebruiken op zijn evenement.

  Coffee on Wheels Amersfoort
  Meer informatie of een afspraak maken?

  Ga voor vers gebrande en gemalen koffie; barista inhuren Baarn

  Als je een koffieboon brandt dan komen de aroma’s en smaken vrij. Hoe sneller je de koffieboon daarna maalt en gebruikt nadat hij gebrand is, hoe lekkerder de smaak is. Met de barista inhuren Baarn kies je voor die overheerlijke smaak. Want vlak voor het evenement of de bijeenkomst, worden de koffiebonen gebrand. Dit zorgt voor een unieke koffie ervaring. Hierdoor heb je met de ruime keuzes, zoals een perfecte espresso, een cappuccino of een macchiato. Elke bezoeker kan op die manier zijn perfecte koffie uitkiezen. En voor de mensen die geen koffie lusten of geen zin erin hebben, is er de keuze uit een ruim assortiment thee of warme chocolademelk. Zo is er voor iedereen iets te kiezen om de dorst te lessen.

  De bekende Italiaanse Piaggio als mobiele espressobar

  Coffee on Wheels komt met de bekende Italiaanse Piaggio naar jouw evenement als mobiele espressobar. De Piaggio beschikt over een uitgebreide uitrusting, waaronder een professionele espresso machine. Dat is handig om te kunnen verplaatsen, maar de combinatie met de Italiaanse Piaggio zorgt ervoor dat het ook nog een keer een lust voor het oog is. De smaak van koffie is een belangrijk onderdeel van de beleving, maar het oog wil ook wat. Los van het serveren van de koffie in gepaste bekers, is het leuk om de koffie vers gemaakt te zien worden bij zo’n mobiele espressobar in een Italiaanse Piaggio.

  Sta je op een locatie waar wat minder ruimte is? Geen probleem. Barista inhuren Baarn heeft ook mobiele koffietrucks die minder ruimte in beslag nemen. Zo is er ook een mobiele verplaatsbare bar. Zo kan je op élke locatie, hoe groot of hoe klein ook, genieten van de allerlekkerste koffiespecialiteiten op locatie.

  De beste barista inhuren Baarn

  Als je voor een originele keuze wilt gaan op jouw evenement, open dag of bijeenkomst dan staan de baristi van Coffee on Wheels voor je klaar. Zij delen graag hun kennis over koffie en ze serveren uiterst gastvrij de lekkerste koffie- en melkspecialiteiten met hun mobiele espressokar. Het maakt niet uit hoe groot het evenement is, er is voor elk evenement een geschikte bar. Heb je specifieke wensen die nog niet genoemd zijn of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact op om jouw toekomstige event te bespreken en de ervaring uniek te maken.

  Actueel