Amsterdam

06 – 5205 1192

dave@coffeeonwheels.nl

Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Warm gastheerschap, heerlijke koffie en prachtige presentatie van Coffee on Wheels Amsterdam.

  Marcel OlislagersAmsterdam

  Dave is an excellent barista with his own mobile espresso unit. He has a great attitude and love for his craft of coffee-making, it's wonderful to have him at any event. It puts participants at ease and provides them with excellent coffee. It also makes our events look high-class. We hired him multiple times for corporate events at our locations. Dave is extremely well-organized and flexible, he discusses all the details in advance and finds the best way to suit your wishes.

  Julia SkupchenkoAmsterdam

  Onze verrassingsbruiloft is mede door Dave van Coffee on Wheels Amsterdam geslaagd. Zijn gastheerschap, de overheerlijke koffie en de mooie "coffee on wheels piaggio" zorgde voor het ongedwongen festival sfeertje dat wij voor ogen hadden. Al onze gasten hebben het nog steeds over die heerlijke koffie van die vriendelijke barista.

  Leonie NuijenAmsterdam

  Ze hebben bij onze bruiloft de koffie thee, lunch en taart gedaan. En nog meer lekkere dingen. Heel vriendelijk en gastvrij. Alles was ook erg lekker. Ik raad ze zeker aan. Voor ons een dikke 10! Mochten wij ooit weer een groot feest geven. Zal ik ze zeker weer benaderen! Top service.

  Alice Meester MartineuAmsterdam

  Coffee on Wheels Amsterdam bedankt! Het was echt super, zelfs boven onze verwachtingen!
  Ons evenement werd enorm gewaardeerd en is zeker voor herhaling vatbaar!

  ABN-AMRO Amsterdam

  Barista of koffiecatering inhuren in de Amsterdam RAI | Coffee on Wheels Amsterdam

  Coffee on Wheels Amsterdam is een populaire keuze voor zakelijke evenementen en beurzen in de Amsterdam RAI. Dit is geen verrassing, gezien onze gastvrije barista’s keer op keer een gezellige sfeer weten te creëren, zowel binnen als buiten. Op evenementen in de Amsterdam RAI staan wij ook klaar om de heerlijkste koffie, thee en andere dranken te verzorgen.

  Meer informatie of een afspraak maken?

  Geniet van de lekkerste koffie op evenement of beursdeelname

  Lekkere koffie speelt een belangrijke rol in het succes van uw evenement of beurs. Vooral bij zakelijke bijeenkomsten, congressen of vakbeurzen in de Amsterdam RAI zijn de details van essentieel belang. Je kunt op onze diensten vertrouwen, omdat een ervaren barista met een mobiele koffiebar daadwerkelijk het verschil maakt. Dit draagt niet alleen bij aan de tastbare aspecten, maar ook aan de algehele geur, smaak en sfeer van het evenement. Onze barista’s streven naar het serveren van de perfecte kop koffie voor de gasten en fungeren vaak als het eerste aanspreekpunt om hen hartelijk te verwelkomen.

  Op zoek naar een unieke toevoeging voor jouw evenement? Wij denken graag mee en bieden verschillende mogelijkheden, variërend van diverse soorten koffie, thee en warme chocolademelk tot verschillende lekkernijen. We streven ernaar om de gasten de ultieme koffiebeleving te bieden.

  Alleen de beste kwaliteit koffie

  Bij Coffee on Wheels Amsterdam staat service en kwaliteit van topniveau centraal. Daarom werken we alleen samen met professionele barista’s die getraind zijn en met passie hun vak uitoefenen. Naast een enorme passie voor koffie hebben onze barista’s oog voor de kleine en persoonlijke details. Altijd met een luisterend oor en klaar voor een praatje. Zo ben je op je evenement verzekerd van een geweldige sfeer, heerlijke koffie en de perfecte service.

  Het begrip “barista” vindt zijn oorsprong in de Italiaanse termen voor “gastheer” of “gastvrouw” die bedreven is in het vakkundig bereiden en presenteren van koffie. Als barista beschikken we ook over uitgebreide kennis en expertise met betrekking tot het bereidingsproces van de allerbeste koffies. Hierdoor krijgt elk kopje koffie een voortreffelijke smaak, en ontstaat er een positieve associatie met jouw bedrijf of merk.

  Ontdek de verschillende mogelijkheden

  Niet elke locatie is even toegankelijk. Daarom bieden we een keuze uit verschillende mobiele bars die vrijwel op elke locatie gebruikt kunnen worden. Kies bijvoorbeeld voor een sfeervolle Italiaanse koffie Piaggio of een compacte mobiele verrijdbare bar.

  Actueel

  4 piaggio'sAlgemeenCOW AmsterdamCoW ArnhemCOW BredaCOW Den BoschCOW Den HaagCOW HaarlemCOW HeerenveenCOW RotterdamCOW Utrecht
  juni 14, 2022

  Coffee on Wheels vanaf nu een zelfstandig onderneming

  Vanaf 1 mei is Coffee on Wheels een zelfstandige onderneming van Casabarista. Reden voor deze nieuwe stap is de ontwikkeling van beide ondernemingen. Casabarista is inmiddels dé koffie speciaalzaak voor…