Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Zeer bevlogen en enthousiaste barista die niet alleen lekkere koffie maakt maar ook nog eens flexibel was toen we een andere datum moesten prikken! Keurig op tijd en betrouwbaar! Aanrader

  SusanneDen Haag

  Ik kom Mark regelmatig tegen op de talloze events die in onze geweldige stad plaatsvinden. Mark neemt de tijd om een echt lekkere koffie voor je te maken, terwijl hij ondertussen een gezellig praatje met je maakt. Een enorme lieve, leuke Barista. Kan hem van harte aanbevelen op al je events!!!

  Daniëlle Berger BickDen Haag

  Onlangs Mark ingehuurd om de koffie (en thee) te verzorgen op een beurs. Wat een succes!
  Heerlijke koffie en een zeer gastvrije Barista;
  Safety First Coffee Second

  Dirk van BlijswijkDen Haag

  Casa Barista van Coffee on Wheels maakt de lekkerste espresso's, erg bedankt voor jullie positieve inzet vanochtend bij het Haags OndernemersHuis. Was Top!

  Gary Hartmann-HoudijkDen Haag

  Barista inhuren Alphen aan den Rijn | Coffee on Wheels

  Organiseer je binnenkort een evenement in Alphen aan den Rijn of daar in de buurt en wil je de gasten lekkere koffie of andere warme dranken aanbieden? Door een barista op locatie in te huren die heerlijke koffie op locatie maakt kun je je evenement naar een hoger level tillen. Met een barista op locatie zorg je ervoor dat je gasten de beste koffie krijgen tijdens het gehele evenement. Coffee on Wheels Den Haag bied je een gezellige en vakkundige barista, heerlijke koffie op locatie en een sfeervolle mobiele koffiebar aan die je kan gebruiken op je evenement. Op deze manier zorg je voor een leuke en sfeervolle toevoeging voor je evenement.

  Meer informatie of een afspraak maken?

  Verschillende soorten koffie

  Naast normale bakje koffie zijn er natuurlijk nog veel meer soorten zoals een espresso, cappuccino, latte en flat white. Iedereen houdt weer van een andere koffiesoort. Daarom is het ook handig om een barista op locatie in te huren. Een Coffee on Wheels barista weet namelijk precies hoe elke koffiesoort bereid moet worden en kunnen de gasten dus altijd hun favoriete koffie voorschotelen. Wil je dus je gasten meer aanbieden dan de simpele koffie, huur dan een barista in voor je evenement in Alphen aan den Rijn zodat iedere gast zijn of haar gewenste koffie op locatie kan bestellen.

  Coffee on Wheels verzorgt de koffie op locatie tijdens je evenement

  Als je voor Coffee on Wheels kiest, dan kies je voor de totale koffiebeleving op je evenement in Alphen aan den Rijn. Niet alleen krijg je dan een barista op locatie die alles afweet van koffie, maar natuurlijk ook heerlijke verse koffie en een sfeervolle Tuk Tuk/Piaggio. Deze drie aspecten maken de koffiebeleving tijdens je evenement geweldig. Mensen worden geholpen door een nette barista die heerlijke koffie maakt vanuit een authentieke koffiebar.

  De beste vakmensen

  De barista’s van Coffee on Wheels weten alles van de koffie af. Ze weten hoe verschillende koffiesoorten gemaakt moeten worden, maar ook hoe je het beste de koffiebonen moet branden voor de lekkerste smaak. Omdat de barista ’s goed getraind zijn, kunnen ze de gasten aan heerlijke koffie helpen.

  Koffie van hoge kwaliteit

  De koffiebonen van Coffee on Wheels zijn biologisch gecertificeerd en van de hoge kwaliteit, dus de gasten van je evenement zullen dat zeker proeven. Wil je dus dat lekkere koffie van kwalitatieve koffiebonen door een echte koffiekenner wordt gemaakt tijdens je evenement, kies dan voor een barista op locatie inhuren van Coffee on Wheels. Een barista op locatie Alphen aan den Rijn voor je evenement is een mooie aanvulling voor jouw evenement.

  Kies voor een Piaggio voor de echte koffiebeleving

  Als je voor de echte koffiebeleving wilt gaan, kies dan voor een Tuk Tuk/Piaggio als mobiele koffiebar. Deze koffiebar heeft een authentieke en vintage koffiebar uitstraling. Zo weten mensen waar ze moeten zijn voor de koffie en wordt dit geserveerd uit een mooie bar.

  Actueel

  koffiecatering Den HaagCOW Den Haag
  maart 28, 2022

  1 april bestaat Coffee on Wheels Den Haag 10 jaar!

  Het is bijna zover, 1 april bestaat Coffee on Wheels Den Haag 10 jaar! Een mijlpaal die we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. De afgelopen 10 jaar hebben we…