Informatie opvragen?

  Wat onze klanten vinden:

  Zeer bevlogen en enthousiaste barista die niet alleen lekkere koffie maakt maar ook nog eens flexibel was toen we een andere datum moesten prikken! Keurig op tijd en betrouwbaar! Aanrader

  SusanneDen Haag

  Heerlijke koffie en geweldige service!

  K. BoonCasaBarista

  Heerlijke koffie en geweldige service!

  K. BoonCasaBarista

  Barista inhuren Alkmaar | Coffee on Wheels Haarlem

  Je zorgt voor goede, biologische koffie voor je gasten of bezoekers door een barista in te huren in Alkmaar. Voor elk evenement of feest kun je een barista Alkmaar inhuren. Het maakt dus niet uit wat voor iets je organiseert. Je hebt natuurlijk altijd baat bij goede koffie, of je nu je verjaardag viert of een zakelijk evenement organiseert. In en om Alkmaar kun je bij ons terecht voor een barista inhuren.

  Coffee on Wheels Haarlem
  Meer informatie of een afspraak maken?

  Wat doet Coffee on Wheels Haarlem

  Of het nu een beurs of een feestje is, bijna iedereen drinkt wel een kopje koffie. Dan is het fijn als je een goede kop koffie aan kunt bieden. Zeker voor een vroege start van je evenement, maar natuurlijk ook voor na het diner. Een goede kop koffie zorgt voor een frisse start. Of dat nu aan het begin van je evenement is of juist late op de dag. Zo’n kop koffie laat je het best serveren door een barista Alkmaar. Wij zorgen voor professionele barista’s, heerlijke koffie en ook nog een unieke koffiekar.

  Onze barista’s

  Een barista inhuren Alkmaar betekent dat je zeker weet dat je koffie die geserveerd wordt op de juiste manier geserveerd wordt – in de breedste zin. Onze barista’s zijn vriendelijk, weten hoe ze verschillende koffies moeten zetten en kunnen jou en je gasten ook nog voorzien van adviezen of simpelweg informatie over de koffie en het zetten hiervan. Als het gewenst is, kunnen de barista’s je gasten zelfs ontvangen met een verse kop koffie. Ze weten hoe ze de juiste espresso’s, cappuccino’s en meer goed kunnen zetten en serveren. En dat doen ze natuurlijk op een vriendelijke manier.

  Onze koffie

  De barista’s kunnen allerlei koffies zetten. Er zijn natuurlijk heel wat verschillende koffies en iedereen heeft een eigen voorkeur daarin. Daarom is het fijn dat een barista Alkmaar al die koffies kan zetten. En dat Coffee on Wheels ervoor zorgt dat elk kopje koffie de juiste koffie heeft. Er wordt gebruik gemaakt van hoge kwaliteit koffie. Bovendien is het biologische koffie. Het is dus niet alleen lekker, maar ook goed. Voor elke soort koffie, van sterk tot zacht, is er een passende soort koffieboon. Zo is er precies het goede kopje koffie voor iedereen te zitten wanneer je een barista Alkmaar inhuurt.

  Onze koffiekar

  Om het geheel af te maken is het inhuren van een barista Alkmaar meer dan alleen goed geserveerde, kwaliteitskoffie. Een mobiele koffiekar in een uniek jasje zorgt voor de kers op de taart van je evenement. Onze mobiele koffiekarren zijn witte Piaggio’s. Deze authentieke karren maken de look voor je evenement of verjaardag helemaal compleet. Ze passen in elk decor en staan ook buiten leuk. Het maakt dus niet uit waar je je evenement of feest houdt. Overal staan onze mobiele koffiekarren als aanwinst.

  Daarom Coffee on Wheels

  Je kiest dus voor een barista inhuren Alkmaar omdat je goede koffie wil serveren voor jou en je gasten. Wij zorgen voor hoge kwaliteit biologische koffie. Onze barista’s zorgen dat alle koffiewensen van je gasten uitgevoerd worden, van sterk tot zacht, met en zonder melk. En dat allemaal vanuit een mooie Piaggio. Voor elk soort evenement in Alkmaar en in de buurt van Alkmaar kun je een barista inhuren bij Coffee on Wheels.

  Actueel

  4 piaggio'sAlgemeenCOW AmsterdamCoW ArnhemCOW BredaCOW Den BoschCOW HaarlemCOW HeerenveenCOW RotterdamCOW Utrecht
  juni 14, 2022

  Coffee on Wheels vanaf nu een zelfstandig onderneming

  Vanaf 1 mei is Coffee on Wheels een zelfstandige onderneming van Casabarista. Reden voor deze nieuwe stap is de ontwikkeling van beide ondernemingen. Casabarista is inmiddels dé koffie speciaalzaak voor…